Заедно да го обновиме Трескавец!

На едно од најстарите духовни светилишта во Македонија, потребна му е вашата помош по пожарот од кој беше зафатен дел од манастирскиот комплекс.

За таа цел, отворена е жиро сметка на Комерцијална банка, чиј број можете да го видите на фотографијата.

По 100 денари од повик може да се донира и на броевите 070/143-414, 075/143250 и 078/143250.

Во пожарот целосно изгореа конаците. Да го обновиме Трескавец, заедно!