ФОТО: Голем пожар ја зафати главната пошта во Скопје

Голем пожар го зафати главниот објект на Македонски пошти во центарот на Скопје. Пламените јазици се издигаат на неколку десетини метри. Повеќе противпожарни екипи се обидуваат да го стават под контрола пожарот кој и натаму се шири. На терен пристигнуваат и екипи на итната медицинска помош.

Exit mobile version