Прекин на водоснабдувањето за корисниците по булеварот

Поради дефект кој настана вечерва, утре со почеток од 5.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето поради отстранување на дефектот кој настана на Булевар, поради тоа е запрен главниот вентил на Ф 400, јавуваат од ЈП Комуналец.

Екипата од РЕ Водовод ќе излезат на терен уште во раните утрински часови со цел за побрзо санирање на дефектот.

Од ЈП Комуналец апелираат на разбирање.