Утре прекин на водоснабдувањето

ЈП Комуналец – Кичево известува дека во текот на утрешниот ден (среда, 12 јуни) ќе има прекин на водоснабдувањето во централното градско подрачје во периодот од 08:00 до 15:00 часот.

Прекинот е поради пуштање на новата водоводна линија Ф400 на булеварот „Ослободување“.

ЈП Комуналец

Exit mobile version