ВИДЕО: Приказна за вовчето “Ќиро”

Дека не сме единствени кои за „Ќирчо“ чуваме посебен дел во срцето докажува и ова видео. Како Стружани гледаат на „Ќирчо“ кој сообраќал од Скопје, дури до Струга? Одлично видео со најава за продолжение. Можеби еден убав ден можеме на купче да ги собереме сите приказни кои ги преживеало малото „чајниче“ крстосувајќи го овој дел на Македонија. Уживајте во видеото и секоја чест за авторот. Го чекаме продолжението.

Exit mobile version