Кичево го прославува Денот на ослободувањето

По повод 69 години од првото ослободување на Кичево, Општина Кичево пред платото на Домот на културата Кочо Рацин организира музички хепенинг на кој ќе настапат КУД „Рацин“ и Градскиот мешан хор „ВАРДАР“ од Скопје, изведувајќи дела од различни периоди и композитори од Македонски автори.

Програмата започнува во 19 часот. FB настан тука.