Кичевчанецот Игор Аврамоски утревечер со своја изложба пред кичевчани

Утре, петок 22 јуни, со почеток во 19.оо часот, во Центарот за култура „Кочо Рацин“, пред кичевчани со своја изложба ќе се претстави Игор Аврамоски. Изложбата со фотографии е наречена „Пустелија“.

Ова е негова четврта самостојна изложба.

Посетете ја!