Честит празник Рамазан Бајрам

На сите сограѓани од Исламска вероисповед им го честитаме престојниот голем верски празник Рамазан Бајрам.

Им посакуваме празникот да го поминат во семејна радост, хуманост и хармонија, меѓу своите пријатели и соседи, со најискрени желби за успех и напредок. Деновите поминати во празнична радост се и денови кога се јакнат вредностите на толеранција и меѓусебно разбирање.

Бајрам Мубарек Олсун