„Растураат“ кадетите на Напредок

Во подмладокот на Напредок расте генерација која ветува многу. Со одлична игра и тимски дух си го пробиваат патот.

Во саботата победија уште еднаш со 5-0! Овој пат жртва беше екипата на ФК 11 Октомври.

Нивното време допрва доаѓа. Погледнете го овој гол на Пеце Мирчески:

Exit mobile version