Кичевчанецот Robotnix на фестивал во Словенија

Кичевскиот DJ Robotnix утре ќе настапи на Halloween festival во словенечкиот Lipa Club кој е еден од најреномираните клубови за современа музика во Словенија и постои повеќе од 15 години. Покрај DJ Robotnix ќе настапат и: Dawizz, David Mel, El Fabiiani, Cristian Van Gurgel, Gerald S.