Изложба на графики во НУЦК „Кочо Рацин“ на Сандра Соломонова

Во НУЦК „Кочо Рацин“ – Кичево со своја изложба на графики пред кичевската публика ќе се претставни Сандра Соломонова. Отворањето на изложбата е во петок, во 20 часот. Изложбата е втора од т.н. циклус на културни реформи на градот Кичево.

Кичевчани ќе можат да ја погледнат до 25 ноември.

 

Exit mobile version