Шокантно севернокорејско видео кое го „смрзна“ светот

Бизарно видео емитувано на официјалниот сајт на Северна Кореја го обиколи светот. Во самото видео е прикажано момче кое сонува како се вози со ракета во вселената, снимки како се уништуваат американските градови и умираат луѓе и порака дека „злото е во пламен“.

Видеото доаѓа кратко по најавата на севернокорејскиот лидер за новини во севернокорејската нуклеарна програма. Што им се мота на севернокорејците во моментот, само тие знаат. Погледнете го видеото.

Exit mobile version