Синохидро бара кранист за работа

avto kran

Кинеската  компанија Синохидро Корпорејшн Лимитед со седиште во село Извор, Кичево која е главен изведувач на работата за изградба на автопатот Кичево – Охрид итно има потреба од:

Управувач со Авто Кран

Работни задачи:

  • Работа со дигалка за изградба и комерцијална употреба
  • Вршење на сложени операции со кревање/дигање во координација со сите други задачи спроведени во исто време
  • Способност да се организираат сите процеси со кревање со сите безбедносни мерки на претпазливост.

Потребни кфалификации:

  • Возачка дозвола Ц категорија
  • Работно искуство најмалку 5 години
  • Познавање на англиски јазик

 

Вашето CV пратете го на следниот е-маил: sinohydrowork@gmail.com. Огласот трае до 27 декември 2014