Ваква сметка од ЕВН досега немате видено

Додека го чекаме оној непопуларен момент да видиме колку ќе се изгориме од EVN, се случуваат и вакви ситуации. Сликава се врти по социјалните мрежи. Или попот кој го крстел му ставил несекојдневно име или EVN по секоја цена ќе ви наплати, па вие викајте се како сакате.