Кичево се разбуди во снег

Кичевчани утрово се разбудија во вистинска снежна идила. Снегот кој започна да паѓа рано утрото направи снежна покривка од околу 8 сантиметри.

Се очекува снегот да продолжи да паѓа и во текот на целиот ден.

Exit mobile version