Снежен викенд

Не очекува снежен викенд.

Во сабота врнежите на планинските места ќе бидат од дожд и снег. Поинтензивни врнежи се очекуваат во текот на ноќта спрема недела. Тамам за тепачка со снег околу 1 по полноќ.

Во недела ќе дува северен ветер и врнежите насекаде ќе преминуваат во снег.

Exit mobile version