Спасен ни рипна во тавче!

Еден од најквалитетните македонски исполнители на македонската песна, Сапсен Сиљаноски изминатиов викенд стапи во брак со својата избраничка Ана.

Пред Бога се заколнаа во манастирот Света Богородица Пречиста, а големата веселба ја одржаа во ресторанот Атва. На свадбата пееја колегите на Спасен: Дарко Стојаноски, Орце Стефкоски, Благица Калева и групата „Модус“.

Спасен & Ана, Ви честитаме! Многу дечиња!