Резервните офицери положија свежо цвеже во кичевската касарна

Денес, делегација на Организацијата на резервните офицери на РМ  од Кичево по повод Денот на АРМ,  во Касарната  “Чеде Филипоски – Даме“ положи цвеќе и присуствуваше на свеченоста по повод 21 година од формирањето на АРМ.