Шојгу: Руски авиони во редовна патрола над Мексиканскиот Залив

Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу изјави денеска дека руската војска ќе врши редовни патроли со стратешки бомбардери од Арктичкиот

Read more

Властите на САД преку авиони собираат податоци од мобилни на илјадници Американци

Агенцијата на министерството за правда на САД собира податоци од илјадници мобилни телефони на Американци, како на невини граѓани, така

Read more

За влакно избегната авионска несреќа на небото помеѓу Кичево и Прилеп

На 7 ми мај годинава била избегната голема авионска несреќа над македонското небо, јави телевизија Алфа. Пилотите на два патнички

Read more
Exit mobile version