ФОТОГАЛЕРИЈА: Кичево викендов грмеше од високите октани!

Авто-самитот кој викендов се одржа во Кичево докажа дека вакви настани треба да се организираат почесто. Квалитетна патека, одлична организација,

Read more

Автосамитот на кичевската „Монца” може да почне

Откако денес со специјални возила за транспорт на тркачки автомобили , странците пристигнаа во Кичево, а тука се и домашните

Read more

Кичевската “Монца“ подготвена за големиот авто спектакл викендов

Патеката во кичевската касарна деновиве засилено се подготвува за големиот авто-спектакл што ќе се одржи во деновите сабота и недела.

Read more
Exit mobile version