ИНТЕРЕСНО: Започна да се гради огромна футуристичката кула на Водно, погледнете слики

Агенцијата за електронски комуникации почна изградба на телекомуникациска кула на врвот на Водно со антенски систем за мониторинг и контрола

Read more

Кичевчани освоија трето место за најдобра Андроид апликација

На 27 февруари во Holiday Inn се одржа државен натпревар за најдобра телефонска апликација организирана од Агенцијата за Електорнски Комуникации

Read more
Exit mobile version