Бесплатни курсеви за странски јазици за невработените во Кичево

Агенцијата за вработување во Кичево и годинава со средства од ЕУ организира бесплатни курсеви за невработените лиза, кои се пријавуваат

Read more

МПЦ дозволи богослужба на албански јазик

На барање на православните Албанци во Македонија, Македонската православна црква – Охридска архиепископија  одобри во црковните храмови да можат да се одржуваат

Read more
Exit mobile version