АНКЕТА: Дали на Кичево му е потребно зонско паркирање во текот на летото?

Во текот на летниот период, осеобено помеѓу 1-ви јули и 1-ви септември интензитетот на сообраќај на кичевските улици се зголемува

Read more

АНКЕТА: Дали ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ треба да соработуваат во Кичево?

По вестите кои деновиве се појавија низ македонските медиуми, а поврзани со локалните избори во Кичево, ја објавуваме и следната

Read more

АНКЕТА: Кој ќе биде победник во Лига на Шампиони?

Пред да започнат натпреварите, ајде да прогнозираме. Избрани се екипи кои важат за фаворити. Дали ќе се покажат фаворити и

Read more