Во тек е конкурсот „Филантропија за зелени идеи“ за локални бизниси

Филантропија за зелени идеи* е годишен конкурс кој поддржува  развој на мали, локални одржливи бизнис идеи во Албанија, Косово, Македонија,

Read more

Кичевчани освоија трето место за најдобра Андроид апликација

На 27 февруари во Holiday Inn се одржа државен натпревар за најдобра телефонска апликација организирана од Агенцијата за Електорнски Комуникации

Read more

Кичевчани освоија прво место на Samsung Smart App Challenge 2012

Македонскиот стартап G6 Solutions првопласиран на Samsung Smart App Challenge 2012 во организација на Samsung Electronics Ltd. Во организација на

Read more

Телефонска апликација за крводарители

Крводарителите и оние кои сакаат да даруваат крв ќе можат да симнат апликација од веб страната на Фондот за здравствено

Read more
Exit mobile version