ФОТО: Началникот на Генералштабот на АРМ во посета на кичевската касарна

Началникот на Генералштабот на АРМ генерал-потполковник Горанчо Котески го посети гарнизонот во Кичево, како дел од планот за обиколка на

Read more

Резервните офицери положија свежо цвеже во кичевската касарна

Денес, делегација на Организацијата на резервните офицери на РМ  од Кичево по повод Денот на АРМ,  во Касарната  “Чеде Филипоски

Read more

Изложба на воената опрема на АРМ во касарната во Кичево

По повод роденденот на Армијата на Република Македонија, 18-ти август, денес, 16-ти август во кичевската касарна „Чеде Филиповски – Даме“

Read more

Презентација на борбено возило за АРМ

Заменик-министерот за одбрана Емил Димитриев денеска  ќе присуствува на презентација на оклопното борбено возило КТО „Росомак“ 8х8, на армискиот полигон

Read more
Exit mobile version