Во тек е конкурсот „Филантропија за зелени идеи“ за локални бизниси

Филантропија за зелени идеи* е годишен конкурс кој поддржува  развој на мали, локални одржливи бизнис идеи во Албанија, Косово, Македонија,

Read more
Exit mobile version