ВИДЕО: Погледнете го краткометражниот арт филм „Барајќи го човекот“

„Барајќи го човекот“, краткометражен арт-филм на Благојче Наумоски – Бане. Сите кадри се снимени на разни локации во Кичево.

Read more

Промоција на краткометражниот филм „Барајќи го човекот“

Краткометражното кичевско филмче „Барајќи го човекот“ од Благојче Наумоски – Бане, конечно ќе ја доживее својата промоција. Промоцијата е закажана

Read more

„Барајќи го човекот“ со премиера во ноември

„Барајќи го човекот“, првиот филм на Благоја Наумоски-Бане, ликовен уметник од Кичево, својата премиера ќе ја доживее во почетокот на

Read more

„Барајќи го човекот“ – краткометражно кичевско филмче

Минативе денови се снимаше краткометражниот филм „Барајќи го човекот“. Во режија на Благојче Наумоски – Бане, снимател Јован Наумоски и

Read more