Нови бекатон плочки и канделабри на ул. „11 Октомври“ во Кичево

Деновиве заврши поставувањето на новите канделабри и бекатон плочки на тротоарите на една од најстарите улици во Кичево 11 –ти

Read more

Финишира втората фаза од реконструкцијата на главната улица во Кичево

Деновиве се очекува да се заокружат работите на реконструкцијата на главната улица во Кичево, во делот од градскиот плоштад до

Read more

Сакете убави тротоари, улици, дворови и тоа многу бргу? Тогаш ви треба ова!

Машинава во буквална смисла на зборот е печатач за тротоари. И не само за тротоари туку за сите површини кои

Read more