Протечен документ го открива пропаднатиот план на ОН за да ја окупираат Македонија во 2015 година!

Пишува: Крис Делисо за Balkanalysis ООН најмногу сакаат добра окупација, а тоа за малку ќе и се случеше на Македонија

Read more

Канцеларија за поддршка на бизнисот отворена во Кичево

Канцеларијата за поддршка на бизнисот што денеска беше отворена во Кичево ќе овозможи олеснување на процедурите при аплицирање за фондови

Read more

Бизнис дијаспората ќе отвори фонд за инвестирање во Македонија

Македонија 2025 и СЕАФ ќе формираат нов капитален фонд за инвестиции ориентиран кон раст на македонските претприjатија. Формирањето на фондот

Read more
Exit mobile version