Промовиран дел од творештвото на Славко Крстевски

Пред голем број претставници на јавниот живот на општината, љубители на пишаниот збор, лични и семејни пријатели, беа промовирани најновите

Read more

Готова е книгата „Битисување“ посветена на големиот пожар во село Слепче

Со финансиска поддршка на општината Демир Хисар, а во рамките на манифестацијата „1000 години од постоењето на Манастирот Свети Јован

Read more