Двајца кичевчани во новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната редовна седница го избра новиот состав на Извршниот комитет на партијата поради истекот  на двегодишниот  мандат

Read more

Обама во трка за кичевскиот совет

Идавер Реџепоски – Обама, кој од 2009 година е советник во Општина Кичево од независна листа, стана херојот на Ромите

Read more

ВИДЕО: Голем народен митинг во Кичево (14.03.2013)

Видеа од големиот народен митинг во Кичево. * Останатите видеа ќе бидат дополнително поставувани, за што навремено ќе бидете известени.

Read more

Фотографии од историскиот митинг во Кичево

Како никогаш досега. Зборови не се потребни. Сликите кажуваат се. Кичевчани за Кичево! (за видеа, клик тука)

Read more

Груевски: Да продолжиме да градиме, да создаваме насекаде и да се помагаме

Веќе 4 години Благоја Деспотовски – Ташко работи како градоначалник и вие успеавте мошне добро да го запознаете и да

Read more

ВО ЖИВО: Голем сенароден митинг во Кичево

НОВО: Фотографии од историскиот митинг во Кичево Голем народен митинг во Кичево

Read more

Дознајте кои се советниците на заедничката советничка листа за Кичево

По постигнатиот договор за коалицирање помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ на локално ниво во општините Кичево и Струга, ова се 23

Read more

Деспотоски со своја веб страница

Од пред неколку дена започна да функционира веб страницата на актуелниот градоначалник на Општина Кичево и кандидат за втор мандат

Read more

Благоја Деспотоски Ташко ќе се трка за втор мандат во Кичево

Досегашниот градски татко, Благоја Деспотоски повторно е кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ и коалиционите партнери за општина Кичево. Ова било

Read more

ФОТО: Привршува изградбата на домот за Коџаџиклиоски

Полека се реализира ветувањето на градоначалникот на Кичево, Благоја Деспотоски за изградба на изгорениот дом на семејството на Абдуле Коџаџиклиоски.

Read more
Exit mobile version