„Прегратка на дар“ ги стопли срцата на дечињата од Детското одделение на кичевската болница

Хуманитарната акција „Прегратка на дар“ по втор пат ги израдува децата со играчки во Детското одделение во Општата болница во

Read more

ФОТО: Погледнете како ќе изгледа кичевската болница

Со реконструкцијата се очекува болницата во Кичево да прерасне во современ здравствен објект, енергетски ефикасен кој ќе овозможи висок стандард

Read more

Во тек е огласот на МЗ за запишување студенти на додипломски студии во Рим

Министерството за здравство потсетува дека во тек е оглас за запишување студенти од Република Македонија на шестгодишни додипломски студии во академската

Read more

ФОТО: Кичево конечно ќе добие нова модерна болница

Министерот за здравство Никола Тодоров по посетата на Општата болница изјави дека Владата на вчерашната седница донесе одлука да почне

Read more