СЛУШНЕТЕ: Одлчина кавер-верзија на „Тhinking Out Loud“ на Бојан Дамјаноски

Младиот пејач Бојан Дамјаноски или како што публиката го памети како еден од членовите на дуото „Line Out“ направи одлична

Read more

Кичевчаните Line Out и со акустична верзија на песната „Како првиот ден“

Бојан & Бојан, кичевчаните кои подобро ги знаеме како Line Out, наското ќе ја објават акустичната верзија на нивната прва

Read more