Големите сили – Долготројниот развој и изворите на енергија како геополитички фактор во меѓународните односи

Геополитиката е наука која ги изучува географските ефекти на одредена држава,регион и нивното влијание врз меѓународните односи и политика. Во

Read more

ФОТО: Директно од саемот на автомобили во Париз

Специјално за www.kicevo.mk ги добивме овие фотографии од саемот за автомобили во Париз, благодарение на нашиот студент Бојан Ристески. ’81-от

Read more