Крвави солзи на иконата на Богородица за смртта на патријархот Максим

Бугарските медиуми вчера објавија дека од чудотворната икона на Богородица протекле крваво црвени солзи. Според балканското Атонско здружение Господ испратил

Read more
Exit mobile version