152 години од објавувањето на Зборникот на Миладиновци

Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга денеска го одбележува патрониот празник – 152 години од излегувањето на Зборникот на

Read more

Спасени браќата од Кичево во снежната блокада кај Орлов камен

Двајца жители на Кичево преживеале вистинска драма отако вчера тргнале од селото Ехлоец пеш кон село Извор и останале заробени

Read more
Exit mobile version