ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ отворени за соработка во Кичево

Претставници на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ во одделни изјави попладнево изразија подготвеност за соработка во Кичево, Струга, Долнени и Брвеница. Игор

Read more
Exit mobile version