Одбележување на 71-годишнината од формирањето на Првата Македонско-косовска ударна бригада

Со пригодна свеченост борците од НОВ од Охрид и Дебрца денеска ќе ја одбележат 71-годишнината од формирањето на Првата Македонско-косовска

Read more