Стојаноски: Со напорна работа едноставно е да се биде помеѓу најдобрите

Дарко Стојаноски е млад и ведар човек, по вокација Правник. Пред неколку дена, заедно со тимот од Правниот факултет „Јустинијан

Read more

Кичевчанец постигна голем успех на натпреварот „Philip Jessup“

Кичевчанецот Дарко Стојаноски заедно со својот тим од правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје, постигнаа огромен успех на најстариот и најголемиот

Read more

11 септември 2001 – Денот кој го промени светот

После терористичките напади на 11 септември 2001 година ширум цели во САД, светот повеќе не е ист. Сеуште се свежи

Read more