Се одржа Велигденскиот хепенинг во ОУ „Кузман Јосифовски – Питу”

Во ОУ „Кузман Јосифовски – Питу” во Кичево завчера- Велики четврток ,  беше организиран традиционалниот Велигденски хепенинг, кој предизвика голем

Read more

Tрадиционален Велигденски хепенинг во ОУ„ Кузман Јосифоски-Питу„-Кичево

Во предвечерието на големиот христијански празник Велигеден во холот на ОУ„ Кузман Јосифоски-Питу„Кичево  традиционално на денешен ден, Велики Четврток, се 

Read more