Вело М, МВК Велес и Енерџи најуспешни на вториот друмски натпревар во Кичево

Кичево беше домаќин на  вториот натпревар од шампионатот во друмски велосипедизам за ранг листа. И покрај дождот и влажниот коловоз, велосипедитите  го

Read more

Феноменот Кичево на две тркала

Кој можеше да претпостави дека токму во нас кичевчани лежела толкава страст за педалање? Па можеби и не е за

Read more

Руски велосипедисти импресионирани од Кичево

На 9 септември оваа одина во посета на Кичево како гости на велосипедскиот клуб „SpeedBike“ дојдоа двајца велосипедисти од Новосибирск,

Read more
Exit mobile version