Заврши првата етапа од велосипедската Трка низ Македонија

По повод дваесет и две годишнината од прогласувањето на независноста на Република Македонија, Велосипедската федерација на Македонија и АМСМ организираа

Read more

Велосипедистите на голема предилинденска тура низ Македонија

Велосипедистите максимално го користат убавото време за возење на нови тури. Летните горештини не се никаков проблем. Така, на 23

Read more

Феноменот Кичево на две тркала

Кој можеше да претпостави дека токму во нас кичевчани лежела толкава страст за педалање? Па можеби и не е за

Read more
Exit mobile version