Во недела велосипедска трка на падините на Крушино

Велосипедскиот Клуб ”Спидбајк” од Кичево и Велосипедска Федерација на Македонијa организираат МТБ трка на Крушино, во недела, на 20 октомври.

Read more

Во Кичево ќе се одржи трка по друмски велосипедизам

Во недела, на 12 мај, во Кичево ќе се одржи трка за ранг листа во друмски велосипедизам. Организатор на трката

Read more