Се собираат донации за обнова на црквата „Св. Спас“ во Владимирово

Иницијативниот одбор за обнова на опожарената црква „Св. Спас“ во Владимирово на синоќешниот собир со жителите од селото ги договори

Read more
Exit mobile version