Новиот претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ во посета на Кичево

Претседатлот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, најмасовниот политички подмладок во Република Македонија, Владимир Нелоски, синоќа беше во посета

Read more