ТЕМА: Избирачките одбори во Кичево за Локалните избори 2013

Изминатите неколку дена актуелна беше темата посветена на Избирачките одбори во Кичево за престојните Локални избори во 2013. Оправдано, после

Read more

Коста Галиманоски, последниот кичевски казанџија

Некогаш казанџиите имале работа преку целата година, а сега изработуваат по 3-4 казани годишно и крпат стари казани. Последниот кичевски

Read more