Можно е вечерва ВМРО-ДПМНЕ да утврди кандидат за градоначалник на Кичево

На вечерашниот Извршен комитет на владејачката ВМРО-ДПМНЕ се очекува да се одлучи за неколку кандидатури за градоначалници на претстојните Локални

Read more
Exit mobile version