ИНТЕРЕСНО: Започна да се гради огромна футуристичката кула на Водно, погледнете слики

Агенцијата за електронски комуникации почна изградба на телекомуникациска кула на врвот на Водно со антенски систем за мониторинг и контрола

Read more

Велосипедистите на голема предилинденска тура низ Македонија

Велосипедистите максимално го користат убавото време за возење на нови тури. Летните горештини не се никаков проблем. Така, на 23

Read more