Синохидро отвора повеќе работни позиции, аплицирајте

Кинеската компанија Синохидро Корпорејшн Лимитед со седиште во село Извор, Кичево која е главен изведувач на работата за изградба на

Read more

Нова можност за сопствен бизнис и вработувања, најави Агенцијата за вработување

Вкупно 40 нови бизниси кои ќе овозможат дополнителни 60 вработувања ќе бидат отворени со пренамена на неискористените средства од активните

Read more

„Трансмет“ бара лица за обезбедување на објекти

Компанијата „Трансмет“ која работи на изградба на автопатот Кичево – Охрид вработува лице за обезбедување на објекти. Кандидатот мора да

Read more

Синохидро вработува тројца инженери и управувач со градежна машина

Кинеската  компанија Синохидро Корпорејшн Лимитед со седиште во село Извор, Кичево која е главен изведувач на работата за изградба на автопатот

Read more