Хакерската група „Редхак“ го нападна сајтот на турската полиција

Хакерската група „Црвените хакери“ („Редхак“) изврши денеска кибер-напад врз интернет страницата на турската полиција. Моментно пристапот до сајтот е блокиран.

Read more
Exit mobile version